Immo Van Welden heeft een lange traditie en was één van de eerste vastgoedmakelaars in de regio. Het kantoor staat bekend om zijn know how en uitgebreide service aan het cliënteel. De kwaliteit van onze dienstverlening is uw voordeel en onze eerste zorg!

 

Verhuren

Verhuren van een pand betekent meestal een mooi rendement. Verhuren betekent voor velen ook een grote zorg!
Met de huidige complexe huurwetgeving is een goede partner dan ook geen overbodige luxe. GROEP VAN WELDEN/ APOR gaat voor u op zoek naar een betrouwbare huurder voor Uw pand.
Een optimale doorlichting van elke kandidaat – huurder, een huurcontract op maat, een gedetailleerde plaatsbeschrijving, registratie van uw huurovereenkomst, juridisch advies … wij bieden u een optimale en dynamische service.
Voor een jaarlijkse opvolging van uw huurovereenkomsten kunt u bij ons steeds terecht via onze dienst IMMO CONSULT. Wij bemiddelen tussen verhuurder en huurder en zorgen ervoor dat Uw huurdossier steeds up – to –date is.

Verkopen

Een beslissing die je niet elke dag neemt! En op zo een moment zijn wij er voor U! Met professioneel advies en jarenlange ervaring bepalen wij voor U een realistische verkoopwaarde van Uw eigendom. Wij houden hierbij rekening met Uw wensen en met de marktevolutie van de vastgoedprijzen. Wij bieden Uw vastgoed in eerste instantie aan ons uitgebreid klantenbestand aan ! Wij garanderen U tevens een doelgerichte publiciteit!
Daarnaast helpt onze vernieuwde website potentiële kopers in hun zoektocht naar hun droomwoning. Een juridisch sluitende overeenkomst en de begeleiding tot bij de notaris zorgen ervoor dat alle partijen tevreden zijn. Bedrijfspanden, gronden, ...ook hiervoor bent U bij ons aan het juiste adres.